Alt Congost per la independència

Alt Congost per la independència
Alt Congost per la independència

Aiguafreda Decideix ara és: ALT CONGOST PER LA INDEPENDÈNCIA

Aiguafreda Decideix ara és: ALT CONGOST PER LA INDEPENDÈNCIA
Alt Congost per la Independència.
Assemblea Nacional Catalana.

En la darrera junta que es va celebrar per part dels promotors de la plataforma de la consulta Aiguafreda Decideix, es va decidir seguir amb la tasca realitzada amb aquesta entitat. Per aquest motiu, es va decidir deixar de funcionar amb aquesta plataforma per crear-ne una de nova: Alt Congost per la Independència.

Aquesta nova entitat, formarà part de l'Assemblea Nacional Catalana i agruparà veïns i veïnes, alguns amb vinculació política i d'altres sense, de la zona de l'Alt Congost (Aiguafreda, Figaró-Montmany, Sant Martí de Centelles i Tagamanent) que, esperonats per l'èxit i el motor de treball que va significar la plataforma Aiguafreda Decideix, volen sumar esforços per mantenir viva la flama que va romandre després de la consulta independentista.

El grup sorgeix de la necessitat de sumar esforços i treballar per un objectiu comú: l'assoliment de la plena llibertat de Catalunya. És per això que han creat un espai de pensament sobiranista, on hi té cabuda qualsevol persona de l’Alt Congost, amb independència de la seva afiliació política.

El gruix de persones que forma part de la iniciativa vol deixar clar, però, que no recolzen 'actes polítics de cap partit en concret', sinó que volen incentivar la participació ciutadana en conferències, en actes diversos, així com també l'opció de crear un fòrum on poder expressar lliurement les pròpies idees en un espai transversal que, ara mateix està cobert per l'Assemblea Nacional Catalana.

A principis de gener es celebrarà una reunió informativa amb totes les persones interessades en formar part de la secció de l'Assemblea Nacional Catalana a l'Alt Congost . Posteriorment, al mes de febrer es celebrarà un acte de presentació de l'entitat i a mitjans de febre la constitució de la mateixa.



Us convidem a veure tota la informació sobre l'Assemblea Nacional Catalana al web: http://www.assemblea.cat


És per això que s'han creat diverses plataformes on 'poder participar, convidar a actes, recomanar lectures o bé qualsevol qüestió que ajudi a aconseguir el gran objectiu: la Independència de Catalunya'. S'ha obert un blog, grup al Facebook i compte de Youtube per poder anar informant i crear un fòrum d'opinió.


MANIFEST - MANIFESTACIÓ 9J

El proper 9J sortim al carrer per Catalunya
Els últims anys la societat civil Catalana ha sortit diverses vegades al carrer per reivindicar les diferents situacions que han afectat i que afecten encara les nostres llibertats com a poble.

Res no canvia, seguim sense poder decidir, i anem veient les conseqüències que això comporta per la nostra cultura, per la nostra manera de fer, per nosaltres, els catalans, que som tots aquells que treballem vivim i estimem aquest país.

Se’ns menysprea la cultura, no podem gestionar els nostres diners, que són el fruit del nostre treball i de la nostra consciència de societat constructiva, se’ns nega el dret a decidir, se’ns obliga a acatar les lleis d’un estat imposat que només té en compte allò que li convé sense mirar ni un moment el que ens convé a nosaltres, vivim una situació constant de submissió i no tenim eines per combatre-la.

Som un poble madur, pacífic i amb seny, tal i com hem sentit a dir tantes vegades, però ja som també un poble cansat, estem tips de no poder avançar, de no poder créixer, de no poder ser lliures i de no poder construir el nostre futur, d’haver de jugar les regles del joc d’un altre.

Tornarem a sortir al carrer per fer sentir la nostra veu, i ho farem com sempre, pacíficament, amb seny, però cada cop amb més força, amb la força de la gent que diu Prou!! I cada cop ho direm més alt fins que el nostre crit esdevingui realitat i no defallirem ocasió rere ocasió, any rere any fins que assolim l’objectiu que cada cop és l’objectiu de més persones. El respecte que mereixem i la nostra llibertat.

MANIFESTACIÓ DEL 9 DE JULIOL


RECORREGUT DEL 9 DE JULIOL (PER CONFIRMAR)

Consell Plenari de la Coordinadora Nacional de la Consulta per la Independència


Plenari de la Coordinadora Nacional de la Consulta per la Independència

Benvolguts/ des,

El proper 2 de juliol, se celebrarà el Consell Plenari de la Coordinadora Nacional de la Consulta per la Independència.

Les dades de la reunió son:

Dia: dissabte de 2 de juliol

Hora: 10.00 hores

Lloc: Ciemen, c Rocafort, 242, bis, Barcelona

http://maps.google.es/maps?f=q&source=s_q&hl=ca&geocode=&q=Ciemen,+c+Rocafort,+242,+bis,+Barcelona&aq=&sll=40.396764,-3.713379&sspn=10.319598,23.269043&ie=UTF8&hq=Ciemen,+c+Rocafort,+242,+bis,&hnear=Barcelona,+Catalunya&ll=41.391169,2.131391&spn=0.01906,0.045447&z=15

La propera setmana rebreu l’ordre del dia i la documentació corresponents a aquest Consell Plenari.

La Comissió Permanent

Santa Coloma de Farners, 11 de juny de 2011

mobilització de dissabte 12 de juny

Moltes felicitats per la mobilització

de dissabte 12 de juny!

Amics i amigues,


Des de la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) us volem agrair la participació i l’esforç que heu fet perquè la mobilització de dissabte fos un èxit. Una vegada més, el nostre poble ha estat capaç de sortir al carrer i dir el que pensa i el que vol.


Ara més que mai és important continuar treballant en una mateixa direcció i amb el màxim d’unitat possible.


La PDD continuarà treballant intensament per internacionalitzar la voluntat d’exercir el dret d’autodeterminació i per aconseguir, el més aviat possible, l’alliberament nacional. Alliberament que ens permetrà decidir quines polítiques econòmiques, laborals, energètiques, socials, culturals, lingüístiques, etcètera volem per poder construir una nació forta i pròspera.


Presentarem una denúncia per l’atac informàtic que vam patir el dia abans de la Marxa cap al Parlament. Per això necessitem que tots i totes els qui vau rebre el correu desconvocant la mobilització el reenvieu el més aviat possible a info@tenimeldretdedecidir.org. És important que es vegi qui l’ha enviat i qui l’ha rebut.


D’altra banda, com que la PDD no té cap tipus de subvenció ni ajut, fem una crida a totes les persones i entitats que esteu treballant pel país a col·laborar econòmicament per ajudar a pagar les despeses de la mobilització fent:


  • Un ingrés al número de compte de la PDD 2100 3084 89 2200404263.
  • Fent-vos socis o sòcies de la PDD omplint aquesta butlleta que us podeu descarregar, i enviant-la a info@tenimeldretdedecidir.org o al nostre nom al carrer Rocafort, 242, 08029 de Barcelona.


Cordialment,

Plataforma pel Dret de Decidir

www.tenimeldretdedecidir.org


Marxa al Parlament de Catalunya 12J

AUTODETERMINACIÓ ÉS DEMOCRÀCIA

Es durà a terme el 12 de juny a les 18.00 h per:

  • Donar suport a les consultes populars sobre la independència.
  • Mostrar el rebuig absolut a qualsevol tribunal que vulgui decidir el nostre futur.
  • Reclamar amb força el dret a l'autodeterminació del poble català perquè som una nació i perquè autodeterminació és democràcia.

    Programa
  • 18.00 h - Inici de la marxa. Recorregut: plaça Urquinaona, Via Laietana, Marquès Argentera, entrada al Parlament, passeig Lluís Companys.
  • 19.30 h - Concert a l'Arc de Triomf: Dekrèpits, El poble que canta, Escalivada, Jaume Arnella, Oscar Intente, Pep Sala i Titot. El concert acabarà al voltant de les 21.30 h.

    Ordenació


    A la primera pancarta, Autodeterminació és democràcia, hi aniran representants de les diverses consultes. Al darrere s'hi situaran representants de les consultes amb la pancarta del nom de la població. Les pancartes de cada població es deixaran davant del Parlament.

    A la segona pancarta, Per l'autodeterminació, la democràcia, el treball i la solidaritat, hi aniran representants de les entitats i persones conegudes.

    Tot seguit hi aniran els batlles i regidors. Després hi anirà qui vulgui, tant a nivell personal com les entitats adherides.

    Les persones que vinguin en autocar haurien de baixar i pujar al Passeig de Sant Joan - Gran Via. Haurien d'arribar cap a les 17.00 h per començar la marxa a les 18.00 h, ben puntuals. Com que és una marxa anirem força ràpid per arribar al Parlament.

ADHESIONS I MÉS INFORMACIÓ A:
www.tenimeldretdedecidir.org

info@tenimeldretdedecidir.org


Notes
  • Després de la marxa, qui vulgui podrà anar a l'acte central de campanya de la Consulta sobre la independència de Cornellà Decideix (plaça de l'església). Aquest acte es preveu que acabi a la una de la matinada.
  • A l'Arc de Triomf hi haurà una carpa de l'Agència del cens nacional del poble català per a inscriure's al cens i votar al referèndum efectiu d'autodeterminació.

DE LA CONSULTA AL REFERÈNDUM...

DE LA CONSULTA AL REFERÈNDUM...

IMPULSEM UN REFERÈNDUM NACIONAL D’INICIATIVA POPULAR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA

http://referendumindependencia.cat/ip/

Benvolguts/des companys i companyes,

El passat divendres 7 de maig, la Coordinadora Nacional va presentar el dictamen per poder impulsar un Referèndum Nacional d’Iniciativa Popular sobre la Independència (document que us adjuntem).

Aquest ha estat des de sempre l’objectiu de tot el moviment de la Consulta sobre la Independència i l’11 d’abril de 2010 a Girona, més de 300 Comissions Organitzadores Locals de la Consulta sobre la Independència, vam acordar impulsar aquesta Iniciativa Popular que permet la nova Llei de Consultes Populars per via de Referèndum

I vam acordar impulsar-la ara perquè es necessita més d’un any per complir amb tots els tràmits necessaris. Si volem, doncs, que el Referèndum es convoqui el 2011, quan acabi el procés de Consulta, cal que la Iniciativa Popular es presenti en les properes setmanes.

A més, la Iniciativa Popular serà un revulsiu per les onades de Consulta que resten en quedar clar que el moviment té voluntat de continuïtat i un full de ruta clar.

Per això us tornem a demanar el vostre suport i que ara sigueu impulsors de la Iniciativa Popular que presentarem al Parlament de Catalunya.

Ho podreu fer tots i totes a través del següent formulari: http://referendumindependencia.cat/ip/

Difongueu, si us plau, la iniciativa a tots els vostres contactes.

Visca Catalunya!

Visca la Consulta sobre la Independència!

Característiques mobilització 12 de juny

Característiques mobilització 12 de juny

  • Trobada a les sis de la tarda a la plaça Urquinaona (Barcelona) per fer una marxa cap al Parlament.
  • A la primera pancarta només hi aniran representants de les comissions organitzadores de consultes.
  • Darrere de la primera pancarta hi haurà representants de les consultes amb petites pancartes i el nom de la població... decideix. Cada població es farà la seva pancarta.
  • A la segona pancarta hi aniran representants de les diferents entitats.
  • A darrere de la segona pancarta hi aniran més representants d’entitats i persones conegudes que han donat suport.
  • A continuació hi podrà anar qui vulgui.
  • D’aquí a uns dies us donarem els detalls de l’acte que es farà al final de la marxa.

Necessitem confirmació d’assistència per poder distribuir els assistents: info@tenimeldretdedecidir.org

Autodeterminació és democràcia!

MOBILITZACIÓ 12 DE JUNY

Autodeterminació és democràcia!

A les 18.00 h a Barcelona

S’estan organitzant autocars des de diversos punts del país

info@tenimeldretdedecidir.org

Tel 93 410 31 55

Si organitzeu un autocar des del vostre municipi feu-nos-ho saber i doneu-nos un telèfon i un correu de contacte per poder-los penjar a la web i donar informació a qui ens ho demani.

L’autodeterminació depèn de nosaltres!

Plataforma pel Dret de Decidir

info@tenimeldretdedecidir.org

Tel. 93 410 31 55

contra el TC, autodeterminació

El proppassat diumenge 25 d'abril es va dur a terme la tercera jornada de la consulta per la independència (la quarta, si comptem la primera consulta, la d'Arenys de Munt), arribant a resultats extraordinaris a ciutats com Girona i destacables a Reus (una ciutat que ja supera els 10.000hab.). Amb els resultats d'aquesta tercera jornada, ja són mig milió de catalans i catalanes els que s'han apropat a les urnes per votar sobre el futur del seu país. I això quan encara queden per davant reptes tan ambiciosos com Sabadell el proper 30 de maig, Cornellà o Sant Boi el 20 de juny, o com Barcelona l'11 d'abril.

En un moment en que l'autonomisme intenta buscar escapatòries a l'evident voluntat del Tribunal Constitucional espanyol de trinxar l'Estatut, aquestes consultes són sens dubte una resposta d'aquelles que marquen camí. Podria semblar sorprenent que aquest TC inoperant, caducat i polititzat fins a la medul·la, no ha estat capaç encara, de portar a terme una resolució sobre un Estatut que porta raptat fa més de quatre anys a Madrid. Un rapte que demostra, un cop més, la immaduresa i la baixa qualitat de la democràcia espanyola, el pes específic que segueix tenint una certa imatge colonial de Catalunya des d'Espanya, i la feblesa del sistema jurídic espanyol.

Davant aquesta immaduresa democràtica, el poble català està donant una lliçó de cultura política, no només al país veí, sinó a tot Europa, i potser a tot el món. Enlloc més un poble ha sigut capaç d'organitzar una consulta nacional sense recórrer a les institucions públiques, amb un pressupost autogestionat i amb la hostilitat general dels mitjans de comunicació. On l'Estat espanyol posa magistrats, Catalunya hi posa vots. Si hi ha un fet diferencial, a dia d'avui és aquest.

25 abril 2010

25 abril 2010
EL 25 D'ABRIL VINE A VOTAR

COMENÇA EL VOT ANTICIPAT

A partir del dia 12 d'abril comença el vot anticipat a Aiguafreda.

Pots votar als següents locals:

Nou Local del Punt Jove (del 12 al 24d'abril)
Tots els dimarts, dimecres, dijous i divendres a les tardes de 17 a 20 hores.

Casal d'Avis Sant Jordi (del 12 al 24 d'abril)
De dilluns a divendres a les tardes de 15 a 20 hores.

Local Aiguafreda Decideix al Carrer del Pont, 1
17 d'abril de 11 a 14 hores i 17 a 20 hores.
18
d'abril de 11 a 14 hores.
24 d'abril d'abril de 11 a 14 hores i 17 a 20 hores.

ACTIVITATS EL DIA 25 D'ABRIL 2010


VOTACIONS DE 09.00 A 20.00 HORES

LLoc de votacions: L'habitual per les votacions, Escoles Velles C/Salvador Dachs Aiguafreda

08.30 hores

Batucada i despertada general amb Grup Samfaina

11.30 hores

Bastoners de Malla

21.00 hores (modificada)

Diables de Sabadell

Forques de Can Déu.

Aiguafreda Decideix

Aiguafreda Decideix
Aiguafreda Decideix

FES LA TEVA APORTACIÓ

Si vols fer la teva aportació per ajudar a l'organització de la consulta, pots fer-ho a aquest compte:

2100 / 0432 / 17 / 0200146735

Gràcies per la teva ajuda.

divendres, 2 de desembre del 2011

Aiguafreda Decideix ara segueix amb Alts Congost per la Independència

Alt Congost per la Independència. Assemblea Nacional Catalana.

En la darrera junta que es va celebrar per part dels promotors de la plataforma de la consulta Aiguafreda Decideix, es va decidir seguir amb la tasca realitzada amb aquesta entitat. Per aquest motiu, es va decidir deixar de funcionar amb aquesta plataforma per crear-ne una de nova: Alt Congost per la Independència. Aquesta nova entitat, formarà part de l'Assemblea Nacional Catalana i agruparà veïns i veïnes, alguns amb vinculació política i d'altres sense, de la zona de l'Alt Congost (Aiguafreda, Figaró-Montmany, Sant Martí de Centelles i Tagamanent) que, esperonats per l'èxit i el motor de treball que va significar la plataforma Aiguafreda Decideix, volen sumar esforços per mantenir viva la flama que va romandre després de la consulta independentista.

El grup sorgeix de la necessitat de sumar esforços i treballar per un objectiu comú: l'assoliment de la plena llibertat de Catalunya. És per això que han creat un espai de pensament sobiranista, on hi té cabuda qualsevol persona de l’Alt Congost, amb independència de la seva afiliació política.

El gruix de persones que forma part de la iniciativa vol deixar clar, però, que no recolzen 'actes polítics de cap partit en concret', sinó que volen incentivar la participació ciutadana en conferències, en actes diversos, així com també l'opció de crear un fòrum on poder expressar lliurement les pròpies idees en un espai transversal que, ara mateix està cobert per l'Assemblea Nacional Catalana.

A principis de gener es celebrarà una reunió informativa amb totes les persones interessades en formar part de la secció de l'Assemblea Nacional Catalana a l'Alt Congost . Posteriorment, al mes de febrer es celebrarà un acte de presentació de l'entitat i a mitjans de febre la constitució de la mateixa. Us convidem a veure tota la informació sobre l'Assemblea Nacional Catalana al web: http://www.assemblea.cat.

És per això que s'han creat diverses plataformes on 'poder participar, convidar a actes, recomanar lectures o bé qualsevol qüestió que ajudi a aconseguir el gran objectiu: la Independència de Catalunya'. S'ha obert un blog, grup al Facebook i compte de Youtube per poder anar informant i crear un fòrum d'opinió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cercar en aquest blog

Manifest Plataforma Aiguafreda Decideix:

En una societat democràtica, els ciutadans, independentment de la seva procedència, han de poder opinar sobre qualsevol tema que afecti a la seva vida. I la manera més potent per a conèixer aquesta opinió és la consulta ciutadana, ja que no hi ha intermediaris, ni intèrprets, ni una delegació de la voluntat popular en rés ni en ningú: el poble s’expressa directament.

Com que la nostra societat té assumits els valors i la cultura de la democràcia, i com que el dret a decidir dels pobles forma part de diverses resolucions de les Nacions Unides i està reconegut pel Parlament de Catalunya, també a Aiguafreda organitzem una consulta ciutadana el proper 25 d’abril sobre quin futur volem per al nostre país.

Tot plegat constitueix la conseqüència lògica de la voluntat de la Nació Catalana per salvaguardar les seves característiques i el seu dret a decidir lliurement.

Darrerament, el procés que començà amb la reforma de l’Estatut, els problemes per a aconseguir un finançament just, la gestió dels aeroports, i totes les dificultats per a reconèixer la personalitat nacional de Catalunya fan plantejar el model de relació amb l’Estat espanyol. Per tot això, el debat legítim sobre la independència està cada cop més present en la nostra societat, i apareix com una alternativa possible a l’actual situació de frustració.

Per tant, ha arribat el moment en què, tots els que estimem Catalunya decidim el seu futur, tant si volem un estat propi com si volem restar integrats a l’Estat espanyol: tothom té dret a dir-hi la seva .

Els aiguafredencs, aiguafredenques i entitats, de tots els àmbits i sectors de la societat, del món professional, cultural, esportiu, agents socials i econòmics, manifestem el nostre compromís amb els valors cívics i democràtics, i reclamem que se’ns reconegui l’exercici del dret de decidir, també a Aiguafreda mitjançant la consulta ciutadana sobre la independència de Catalunya el proper 25 d’abril.

Finalment, fem una crida a tots els nostres veïns i veïnes per tal que hi participin i vetllin pel funcionament cívic, democràtic i transparent de la consulta i continuïn organitzant-se i treballant per a fer un món més just i solidari.

Plataforma Aiguafreda Decideix.

Web: http://aiguafredadecideix.blogspot.com/

Correu: aiguafredadecideix@gmail.com

Facebook: Aiguafreda Decideix

Manifest Final Aiguafreda Decideix

Des de la Coordinadora Internacional, més concretament des de les comissions organitzadores dels referèndums de l’Exterior, Suïssa Decideix, Holanda Decideix, Irlanda Decideix, Quebec Decideix, Essen Decideix , Hamburg Decideix i Toronto Decideix, demanen que quan es faci públics els resultats als diferents municipis tots facin la lectura d’un manifest unitari que seria el següent:

Catalans i catalanes, interpretant el sentiment i els anhels del Poble que ens acaba de donar el seu sufragi, en nom de la majoria que ja s'ha expressat i que es continua expressant favorable a la Independència de la Nació Catalana, la Comissió Aiguafreda Decideix demana al Parlament de Catalunya, com òrgan de màxima representació democràtica dels catalans, que reconegui el resultat de les Consultes i actuí en conseqüència.

En aquest sentit demanem la màxima unitat per tal que al proper Parlament de Catalunya hagi una majoria de diputats i diputades disposats a proclamar l'Estat Català mentre es convoca un referèndum de ratificació sota l’auspici de les Nacions Unides. Per això mateix, apel·lem a tots els catalans i catalanes que han votat afirmativament als referèndums que per coherència votin en el mateix sentit a les properes eleccions al Parlament, per fer possible que Catalunya esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea.

Comissió tècnica de gestió, organització i formació de voluntaris

Coordinadora Nacional

Presentació de la Plataforma Aiguafreda Decideix

La plataforma ciutadana AIGUAFREDA DECIDEIX és el fruit de la voluntat d'uns quants veïns i veïnes D’Aiguafreda, procedents de diferents àmbits culturals, esportius, polítics i de lleure amb un interès comú, possibilitar la realització d’una consulta popular el proper 25 d'abril, sota la pregunta “Està d'acord que la Nació Catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?”.

Independentment de la nostra ideologia, hem volgut trobar un espai de reflexió i col·laboració per facilitar que totes les persones majors de 16 anys i empadronades a Aiguafreda, puguin exercir lliurement el seu vot.

Al llarg del procés que ens ha de dur fins al dia de la consulta, la voluntat d’ AIGUAFREDA DECIDEIX és sumar el màxim de persones i de sensibilitats possibles que tinguin com a objectiu la màxima participació i el foment de la democràcia participativa.

PARTICIPA A LA PLATAFORMA!

La plataforma ciutadana AIGUAFREDA DECIDEIX està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes d’Aiguafreda. S'hi pot col·laborar votant el dia de la consulta, recollint signatures, enganxant cartells i pancartes, organitzant activitats i concerts, al servei de seguretat i coordinació, informàtica, oferint-nos locals pel dia de la votació i fent córrer la veu per tot el poble.

Web: http://aiguafredadecideix.blogspot.com/

Correu: aiguafredadecideix@gmail.com

Facebook: Aiguafreda Decideix

6 RAONS PER PARTICIPAR EN LA CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA

6 RAONS PER PARTICIPAR EN LA CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA

JORNADES INFORMATIVES 16 I 18 D'ABRIL

Dia 16 d’abril a les 20 hores al Casal Sant Jordi.

Conferència del Sr. Gerard Fernández.


Dia 18 d’abril a les 12.30 hores al Casal Sant Jordi.

Conferència del Sr. Uriel Bertran